Kennisbank

Onderstaand kunt u kiezen voor de deelgebieden Organisatie - Geld - Mensen - Gebouwen. De VKB werkt met deze vier beleidsvelden.

Onder elk beleidsveld vindt u (als u er op klikt) een onderverdeling van onderwerpen. Als u daar weer op klikt vindt u relevante items en informatie over het betreffende onderwerp. Overigens: bij het beleidsveld 'Gebouwen' moet u ook denken aan inventaris, gronden, begraafplaatsen en dergelijke..

Als u een onderwerp zoekt, kunt u ook de alfabetische lijst raadplegen, of uw zoekterm intypen in het zoekscherm rechts boven. 

Op de website van de Protestantse Kerk vindt u ook de nodige info over kerkbeheer. Bij alle onderwerpen in onze VKB kennisbank vindt u relevante links. Maar ook kunt u een compleet overzicht  zien op: Info kerkbeheer website PKN .

De inhoud van de kennisbank wordt regelmatig gecheckt en aangevuld. Maar wij hebben de wijsheid en de volledigheid niet in pacht. Graag staan we open voor uw suggesties, opmerkingen, toevoegingen en verbeteringen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, of als u vragen hebt, kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met ons bureau (of buiten kantooruren een mail sturen). Zie voor gegevens bij Contact.